Om oss

Traversteknik AB

Tteknik är ett litet företag som profilerat sig med en egen nisch inom tung industri och järnvägsbranschen. Vår specialitet är trådlös fjärrstyrning av maskiner med radioöverföring. Sedan 1979 har många traverser inom tunga industrin försetts med radiostyrsystem av Tteknik.

När företaget startades kretsade verksamheten kring lyftinrättningar i industrin. Från senare delen av 80-talet efterfrågades radiostyrsystem till industriväxel-lok och så småningom försågs allt större lok med fjärrstyrning. Första prototypen till systemet som används idag konstruerades 1998. Idag har Tteknik ett radiostyrsystem som kan hantera i stort sett alla lok från små växel-lok till fullstora linje-lok såväl gamla som nya, såväl el- som dieseldrivna. De senaste 15 åren har verksamheten alltmer övergått till radiostyrda system för lok, ATC-system dito samt underhållsarbeten egna och konkurrenters radiosystem samt felsökning elsystem lok.

traversteknik-radiostyrning

LÅT OSS JOBBA TILLSAMMANS

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

Vi har erbjudit radiosystem för mobila maskiner inom industrin sedan 1979.  Med över 40 år i branschen är vi din självklara partner inom radiostyrsystem.